Vleesmolens. Voordelen, Voordelen En Toepassingen

Keukenaccessoires en -apparatuur zijn meer afhankelijk van de meest recente technologieën.

Deze producten helpen u de efficiëntie van uw bedrijf en dus tijd en energie te verbeteren. Dit is vooral het geval bij vleesmolens.

De vleesmolen wordt gebruikt om het vlees te malen. Elke machine zal eentonig werken op een effectievere en snellere manier dan menselijke tussenkomst.

Koken en koken zijn beide erg belangrijk. Niet alleen is het eindproduct heerlijk, maar het is ook hoe het eruit ziet en aanvoelt.

Het is daarom altijd in uw voordeel om de stukken vlees in uw etenswaren in gelijkmatige en homogene stukken van de juiste maat te snijden.

Een vleesmolen is een geweldige manier om het koken te versnellen, omdat het slechts een paar seconden duurt voordat het vlees is gesneden.

Het duurt enkele uren om het vlees met de hand te malen. Deze molen is handig en maakt het gemakkelijk om te koken.

Waarom Een Vleesmolen Gebruiken?

Het wordt steeds belangrijker om uw vlees te malen vanwege de groeiende bezorgdheid over E.coli-besmetting en andere door voedsel overgedragen pathogenen.

Vleesmolens kunnen besmetting onder controle houden en ook ingrediënten manipuleren en controleren in het voedsel dat u bereidt.

U kunt ook geld besparen door de servicekosten niet te betalen bij het kopen van vleeswaren of verwerkte producten in de winkel.

Met zulke waardevolle voordelen is het een wonder dat niet iedereen wegloopt om hun molen te kopen.

  • Het kan uw vetinname verminderen

Een vleesmolen is een geweldige manier om vet te snijden. U kunt het voedsel dat u eet beheren met uw vleesmolen.

Uw plaatselijke supermarkt zal u niet vertellen welke kruiden of vulstoffen in uw vlees zitten. Een vleesmolen geeft je totale controle over wat er in je vleesproducten komt.

U bent verantwoordelijk voor uw inname van vetten, zouten en andere vulstoffen, aangezien u controle heeft over de ingrediënten. U kunt een vleesmolen gebruiken om u te helpen een gezonder leven te leiden.

  • Voorverpakte vleeswaren gekocht in winkels

Voedselveiligheidsproblemen kunnen ontstaan bij de aankoop van verwerkt vlees. Dit is vaak te wijten aan overmatige verwerking van vlees wanneer het wordt geselecteerd en wanneer het wordt gemalen.

De gebruikte delen worden dicht bij de huid en ledematen van de koe gebracht en lopen het risico op meer natuurlijke besmetting tijdens het slachtproces.

Soms kan vlees van verschillende koeien en verschillende slachthuizen worden gecombineerd en samen gemalen.

Er Zijn Veel Voordelen Aan Het Gebruik Van Vleesmolens

Als u gezonder wilt eten, kunnen vleesmolens nuttig zijn. Ze zijn duurzamer dan het gebruik van hele stukken rundvlees.

Een vleesmolen is een prachtige toevoeging aan je keuken, je kunt er namelijk van genieten van verse en eenvoudige producten.

Om het aantal schadelijke additieven, zouten en vetten die typisch zijn voor vlees van merken te elimineren. Producten met een hoog vetgehalte kunnen problemen veroorzaken, vooral als het om trimmen gaat.

HOE VLEESMOLEN TOEPASSEN?

A. Hoe Vlees Te Malen Voor Het Maken Van Worst?

Veel vleesmolens hebben worst opzetstukken waarmee je van je machine een automatische worstmaker kunt maken.

Populaire grinders zoals Warring Pro en Weston bieden deze accessoires als extra functies. Hoe gebruik je vulmiddel in je vleesmolen? Gebruik eerst je vleesmolen om het gehaktmengsel te maken.

Snijd uw vlees eenvoudig in 1/4 tot 1 stukken

Stappen om zelfgemaakte worst te maken

De tweede stap is om je eigen worst te maken.

  • Als er geen is, plaatst u het hulpstuk of de buis door de invoerkop of vijzel en draait u deze vast.
  • Veel apparaten hebben kleine en grote worstopzetstukken en buizen om worstgewrichten van verschillende grootte mogelijk te maken.
  • Schuif het worstomhulsel, waarover het worstvlees wordt geëxtrudeerd, over het uiteinde van het worstbeleg. Hang de worsttopping gedurende de gehele levensduur van het systeem op minimaal 5 cm van het uiteinde van de behuizing.
  • Doe de eerder gemalen worst in de trechter en zet de vleesmolen aan. Om het worstmengsel in een buis te duwen, drukt u op de stamper op het apparaat.
  • Gebruik de stamper totdat het mengsel verschijnt en uit het uiteinde van het worstopzetstuk komt.
  • Houd de worst tijdens het extruderen vochtig door deze regelmatig te schenken. Ga door met extruderen totdat de behuizing ongeveer 5 cm van de vulling verwijderd is. Zet de machine uit.

B. Hoe Maak Je Je Eigen Hamburgervlees

Je hebt erover nagedacht om je eigen hamburgers te maken, maar weet niet goed waar je moet beginnen.

Het is gemakkelijk om thuis je eigen hamburger te maken.

Thuis je eigen hamburgers maken

Hier zijn enkele eenvoudige stappen om thuis je hamburger te malen en te maken.

Voordat u begint, moet u er eerst voor zorgen dat u over de juiste apparatuur beschikt. Gedurende het hele proces is de vleesmolen een essentieel onderdeel.

Het wordt gebruikt om het vlees in kleine stukjes te snijden, zodat het samen verpakt kan worden. Gehaktmolens kunnen zowel in de apparatenwinkel als online worden gekocht.

Commerciële vleesmolens zijn een betere optie als u van plan bent om thuis grote hoeveelheden vlees te verwerken. Ze zijn krachtiger en kunnen sneller meer vlees opnemen.

Doe je dit niet vaak, dan is een niet-commerciële vleesmolen een goede keuze.

Ten tweede wil je het vlees bereiden dat je in de burger gaat malen. U moet alle vet, zilvervlies en andere verontreinigingen van uw product verwijderen.

Het is jouw kans om de kwaliteit van hamburgers te bepalen die je echt zult hebben. Je kunt beter een burger kiezen die vetarm is en geen overtollige ingrediënten bevat.

Snijd het vlees vervolgens in stukken van 3 cm zodat het snel door de molen kan. Het zal het maalproces veel soepeler maken.

Je moet ervoor zorgen dat je hamburgeropzetstuk op de vleesmolen is geïnstalleerd.

Nadat je je hamburgers naar de vleesmolen hebt gestuurd, maal je ze er nog een keer doorheen om er zeker van te zijn dat alles perfect gemalen is.

Het elimineert alle te grote stukken die het de eerste keer hebben gemaakt.

Als je klaar bent met het gebruik van de vleesmolen, wikkel je de burger in verzegelde zakken van ongeveer een pond en vries je hem in. U kunt de grootte van elk afzonderlijk pakket aanpassen.

Je hebt genoeg zelfgemaakte hamburgers voor een tijdje en je kunt eindelijk genieten van het harde werk dat je hebt gedaan.

C. Zelfgemaakte Braadworst Maken Met Een Vleesmolen

Bratwurst is een traditionele Duitse worst met pittig varkensvlees en kalfsvlees. Bratwurst is een fijngesneden worst gemaakt van vlees.

De echte braadworst moet niet als worst worden gekookt.

U kunt het direct na het vullen van de worst grillen of bakken, tot een dag in de koelkast bewaren voor het koken, of de worst voor gebruik invriezen.

Maak je eigen worst

Je braadworst maken is niet zo moeilijk, maar een echte uitdaging aangezien de smaak van jou afhangt. Om uw vlees goed te laten werken, moet het erg koud zijn tijdens het malen.

Je moet er ook voor zorgen dat het gehakt goed wordt gecombineerd met alle kruiden en specerijen.

Meng ze goed door elkaar en laat het vlees even staan om de kruiden te absorberen. Als je denkt dat het genoeg is om te proeven, kook dan een klein pasteitje.

Braadworstproductie met proeverij

Proeven is van cruciaal belang, omdat het de enige manier is om te controleren of je braadworst goed genoeg smaakt of moet worden verbeterd.

U kunt de kruiden proeven en indien nodig meer toevoegen. Als je de kunst van het proeven eenmaal onder de knie hebt, zul je trots zijn.

Het is een veelgemaakte fout om worsten te koken zonder de vulling te proeven. Daarom smaakt zelfgemaakte worst beter.

Sommige recepten geven je de beste richting, maar niet allemaal.

Wat herinner je je voordat je je braadworst kookte?

Prik voor het koken van je braadworst met een vork, zodat hij niet ontploft tijdens het koken. Kleine worstjes zijn gemakkelijk te bakken in de pan.

Brats zijn beter zichtbaar, dus ik ben voorzichtiger. Mijn dochter vindt het perfect door er met een vork wat gaatjes in te prikken en ze een paar minuten in te branden.

Het duurt ongeveer 1-2 minuten om de binnenkant bruin te maken. Verhit vervolgens de olie in een koekenpan om de buitenkant te bakken.

Ze heeft gelijk; Ik denk dat het altijd goed is om de worsten voor het koken een beetje open te maken, zodat de druk in de worst niet opbouwt. Dit maakt alles elke keer weer perfect.

Op deze braadworstdag de buitenkant bruin bakken in een pan, dan een kopje bier of een beetje water in de pan gieten en nog 15-20 minuten op het vuur zetten.

Serveer op de traditionele manier of met kaas, relish, uien met mosterd en de harde rol. Een kant van zuurkool of bier is een must.

D. Hoe Vlees Te Malen Voor Gehaktballen?

In deze les leer je hoe je gehaktballen maakt met een vleesmolen.

Geniet van je vlees

Kies om te beginnen je favoriete vleessoort, ongeveer zes maten is voldoende.

Snijd het vlees

Haal de botten eruit en snijd het vlees. Snijd het grootste deel van het vet af, maar u kunt erop vertrouwen dat het zal uitkoken.

Leg het gesneden vlees op een molen

Doe vervolgens al het vlees in een vleesmolen. Mix het tot je een mooi mengsel hebt. Sluit vervolgens Romano cheddar en paneermeel, op dit punt grondig combineren. Voeg dan een ei toe en peper en zout naar smaak.

E. Recept Voor Groene Gehaktballen

Gehaktballen maken

Meng alle ingrediënten tot een gehaktbal van het vlees. Om ze te koken, doe ze in olie in een pan of bewaar ze tot een andere keer, raad eens!

Gehaktballetjes roosteren versus sudderen

Tot slot moeten we bespreken hoe we de gehaktballen moeten bereiden! Je hebt twee alternatieven: roosteren of sudderen in een saus.

Als je van plan bent de gehaktballetjes met een andere saus te gebruiken of ze in te vriezen, dan is de braadworst de beste optie.

Je gehaktballen krijgen wat meer smaak van het gebraad, omdat de buitenkant van de oven smelt.

Voor het beste karamelliseren en knapperige randjes grill je de gehaktballetjes op de grill. Of je kunt ze op een hete grill bakken om ze malser te maken. De twee keuzes worden hieronder weergegeven.

Als je van plan bent om de gehaktballen met saus te serveren, kun je de gehaktballen net zo goed naast de saus koken.

Niet alleen het delicate sudderen maakt de meest delicate en heerlijke gehaktballen die je ooit hebt geproefd, maar de saus wordt ook productiever en exquise.

F. Hoe Vlees Te Malen Voor Steakburgers

Hoewel er veel hamburgers zijn, wist je dat er ook steakburgers verkrijgbaar zijn? Je zou het verschil kunnen zien als je een steakburger had.

Steakburgers hebben een meer levendige, pezige smaak en het oppervlak is meestal wat losser dan andere hamburgers.

Ze zijn anders omdat ze steaks kunnen nemen en ze thuis steakburgers kunnen maken. Klinkt verward. Niet als je een voedingsprocessor hebt.

Kies de perfecte steak

Je kunt tenslotte elk stukje vlees gebruiken dat je nodig hebt, en je krijgt een pittige steakburger, maar gooi en entrecote, twee steaks vind je meestal in de supermarkt voor een niet al te slechte prijs.

Wat zijn enkele goede ideeën?

Biefstuk met een behoorlijke hoeveelheid vet en vlees. Hoewel extreem magere steaks misschien een uitzonderlijke vetarme optie lijken, hebben hamburgers samen vet nodig om het vlees bij elkaar te houden.

Als het te mager is, moet je gratis vlees voor de sandwich beïnvloeden.

Snijd het vlees

Rock en ribeyes zijn uitstekende stukken vlees en redelijk voor steakburgers, maar voor die prijs zou ik ze in plaats daarvan op een pan koesteren en hoe dan ook opeten.

Steakburgers zijn gemakkelijk gemaakt met de Eye of the Round en andere goedkopere stukken vlees.

Hamburgers zijn een aanrader!

Vanaf hier snij ik de steaks in 3D-vormen van 5 cm voor de voedingsprocessor. Hoewel de Cuisinart in staat is, kun je niet zomaar de biefstuk erin gooien en verwachten dat deze hetzelfde wordt behandeld.

Een verbluffende steakburger kan alleen worden gemaakt als je het vlees niet reviseert of verslaat. Het vlees is wat een burger geweldig maakt.

Spoel het vlees af

U kunt de gewenste hoeveelheid steak selecteren als u de meeste steaks in de vleesmolen heeft geslagen. Alles is vanaf hier heel eenvoudig, niet dat het steak-burgerproces ingewikkeld zou zijn geweest, toch?

Meng je favoriete kruiden voorzichtig, maak ze tot een pasteitje en kook ze of gril ze in een pan op het fornuis.

Omdat het klimaat de laatste tijd uitstekend is geweest, heeft John Flame deze pasteitjes buiten gegrild om ze goed te braden, maar je kunt ze naar believen koken.

Nog iets toe te voegen

Daar stopten we echter niet. , jalapenos, champignons en uien werden geroosterd in een pan met wat zout en Worcestershire voor extra smaken.

Je kunt een burger maken die net zo lekker is als een biefstuk door een geroosterd uienbroodje aan je burger toe te voegen.

Conclusie

Dus onthoud, als u op zoek bent naar een gezondere en natuurlijkere manier van eten, kunt u het beste eerst weten wat u eet.

Er is toenemende bezorgdheid over Escolar-besmetting en andere door voedsel overgedragen ziekteverwekkers in hamburgers en worsten.