Vegetarische Wrap Recept Asperges En Avocado

Deze vegetarische wrap is eenvoudig en lekker. Dit recept is oorspronkelijk afkomstig uit het Mayo Clinics Williams Sonoma Cookbook van John Phillip Carroll.

Het was de eerste keer dat ik het maakte en ik vond het geweldig. Het is een enorme hit geworden.

Het smaakt gewoon hemels! Sindsdien is het een nietje in mijn keuken. Deze wrap met asperges en avocado is eenvoudig, licht en buitengewoon lekker, je zult er dol op zijn!

Vegetarische Wrap Met Asperges En Avocado

Ingrediënten:

Voor twee wraps heb je nodig:

  • Acht stengels gestoomde asperges
  • Een kopje gekookte rijst, koud
  • Een halve avocado
  • Een teentje knoflook (of je kunt knoflookpoeder gebruiken)
  • Twee eetlepels. Twee eetlepels magere yoghurt. Veganisten kunnen niet-zuivelyoghurt vervangen door zure room of het gebruiken zoals het is.
  • Twee theelepels Twee theelepels gesnipperde ui
  • Een paar korianderblaadjes
  • Twee grote (25 cm) tortilla’s jouw favoriete soort.

Routebeschrijving:

  • Meng avocado, knoflook fijngehakt en citroensap in een kleine kom
  • Meng in een andere kom gekookte rijst en yoghurt
  • Elke tortilla moet ongeveer 15-30 seconden in de magnetron worden opgewarmd.
  • Verdeel eerst het avocadomengsel gelijkmatig over tortilla’s
  • Verdeel vervolgens het rijstmengsel
  • Leg vier asperges in het midden van elke tortilla. Top met gesnipperde ui, koriander en groene pepers.
  • Vouw de zijkanten van de tortilla’s dicht en wikkel ze in.

Vegetarisch Wrap Recept Met Asperges & Avocado is klaar om geserveerd te worden. Je zult versteld staan hoe hemels ze smaken! Verwarm ze niet. Serveer koud of op kamertemperatuur.

Goed idee om ook mee te nemen voor de lunch.

Genieten van.