Coconut Curry Throw Together En Coconut Chocolate Chip Cookies

Kokos Curry Samen Gooien

Ingrediënten:

  • 1 pond kip, in blokjes gesneden
  • Pompoen, gesneden en in blokjes
  • zoete aardappel, in blokjes
  • Kokosmelk kan worden gemaakt
  • 2-3 eetlepels kerriepoeder
  • 1 eetlepel marsala
  • 4 eetlepels kokosmeel
  • Zout en peper naar smaak

Voorbereidende Werkzaamheden:

Verwarm die heerlijke kleine oven van je voor op 350 graden.

Neem een 9×11 glazen ovenschaal en voeg al het gehakte vlees en de groenten toe.

Giet je kokosmelk erover en stort je kruiden erop. Gebruik een grote lepel om alles door elkaar te mengen tot de broccoli bedekt is.

Knijp nu een beetje kokosmeel over het geheel en mix nog een keer tot alles bedekt is. Je zult misschien merken dat het mengsel een beetje te dik is vanwege de dichtheid van kokosmeel. Voeg een beetje kokosmelk toe en meng alles door elkaar.

Voeg een beetje zout en peper toe om het af te maken.

Zet de ovenschaal 25-30 minuten in een met folie beklede ovenbestendige ovenschaal. Deze tijd is afhankelijk van hoe dik je de stukjes kip hebt gesneden. De mijne waren vrij klein, dus ze kookten snel!

Kokos-chocoladekoekjes

Ingrediënten:

  • 4 grote eieren
  • kopje honing, rauw
  • kopje kokosboter** (bekijk deze link voor een goedkopere manier om je eigen kokosboter te maken)
  • kopje kokosolie, opgewarmd
  • 1 tl vanille
  • Kopje geraspte ongezoete kokosnoot
  • kopje kokosmeel gezeefd
  • 1 kopje amandelmeel
  • tl zuiveringszout
  • 1 theelepel zout
  • 1 kopje pure chocoladeschilfers (ik heb Enjoy Life gebruikt – ze zijn soja- en zuivelvrij! Het was absoluut heerlijk!

Voorbereidende Werkzaamheden:

Verwarm de oven voor op 375 ° F

Als je kokosboter op mijn manier maakt, volg dan de link en maak je kokosboter voordat je door de rest van de stap loopt.

Voeg in een middelgrote kom de eieren, honing, kokosboter toe (breek de boter indien nodig met een garde of vork), olie en vanille. Klop tot grondig gecombineerd.

Voeg de geraspte kokos, amandelmeel, kokosmeel, bakpoeder, zout en vanille toe. Meng tot alles is gecombineerd en roer de chocoladeschilfers erdoor.

Laat kleine klodders van het beslag op een met bakpapier beklede bakplaat vallen. Bak gedurende 15 tot 20 minuten. Mijn billen zijn een beetje donkerder, dus ik controleer ze na 15 minuten.

Laat ze even rusten op een bakplaat voordat je ze volledig laat afkoelen. Het is moeilijk om de kokosboter uit de pot te halen.

Het is heel stevig in tegenstelling tot kokosolie, dus ik meng het met de andere ingrediënten en breek het dan met een garde om kleine stukjes te maken.

Je kunt het ook in de magnetron opwarmen om het meer een vloeibare textuur te krijgen. Als je mijn manier gebruikt, zul je dit probleem niet echt tegenkomen.

Coconut Chocolate Chip Cookies recept Credit: paleomg.com