Pindakaaskoekjes, Citrus Limoen Steak En Cider Gepocheerde Peren

Pindakaas Koekjes

Laat ik beginnen met wat persoonlijk nieuws. Vorige week werd ik ontslagen. Hoewel het niet onverwacht was, kreeg ik een opzegtermijn van een week en geen indicatie dat ik door mijn opzegtermijn zou moeten werken.

Het is heerlijk om wat extra tijd te hebben, maar niet te lang. Al die tijd die ik heb, ben ik van plan veel te bakken.

Dus als je op zoek bent naar gebakken lekkernijen voor een café of restaurant, je glutenvrije assortiment wilt uitbreiden of iets wilt voor een speciale gelegenheid, laat het me dan weten.

Ik zou graag iets speciaal voor jou maken. Oké, laten we daar stoppen. Oké, laten we verder gaan met het recept. Vandaag maken we COOKIES! Deze koekjes zijn geweldig voor naschoolse traktaties of gewoon omdat ze heerlijk zijn.

Je zou gelijk hebben, ik heb er vandaag twee gehad! Wat? Ze wilden het. Ze hebben deze prachtige textuur, een beetje knapperig, een beetje zacht en bijna als zandkoek, het smelt gewoon in je mond.

We hebben onlangs de oproep gedaan voor verzoeken en onze vriend Simon van Simon Says Eat stelde Peanut Butter Cookies voor.

Dit recept staat al een tijdje op de To Make-lijst en ik kon het niet laten. Vier ingrediëntenkoekjes? Zo simpel. Deze zijn gemakkelijk te doen.

Oh en er is een bonus! Ze zijn glutenvrij en zuivelvrij voor mensen met allergieën of dieetbeperkingen. Ze zijn ook snel klaar.

Twintig minuten, van het halen van je ingrediënten tot het krijgen van die koekjes in je buik!

Dit zijn de ingrediënten die je nodig hebt. Suiker, pindakaas, ei en bakpoeder. Elk: 1 kopje van het grote spul en 1 theelepel van het kleinere spul.

Klop ze samen en rol ze vervolgens in balletjes. Op de bovenkant kun je een mooi patroon maken. Zet ze een paar minuten in de oven.

Laat ze even afkoelen nadat ze klaar zijn. Eet ze dan allemaal op!

Ingrediënten

Maakt ongeveer 2 dozijn

  • Suiker: 1 kop
  • Pindakaas van goede kwaliteit, knapperig of smeuïg: 1 kop
  • 1 ei
  • 1 tl bakpoeder

Routebeschrijving

  1. Klop de suiker en pindakaas samen tot een glad mengsel.
  2. Meng het ei en het bakpoeder lichtjes. Klop door het pindakaasmengsel.
  3. Rol het deeg in balletjes ter grootte van 1 eetlepel en leg ze 5 cm uit elkaar op een met bakpapier beklede bakplaat.
  4. Bak 8-10 minuten tot ze goudbruin en gezwollen zijn
  5. Haal uit de oven en laat 5 minuten afkoelen.
  6. Verplaats ze na vijf minuten naar een rek om af te koelen.

Heb je variaties nodig? Probeer het volgende:

  1. Meng wat zachte en wat knapperige pindakaas.
  2. Zodra de koekjes uit de oven komen, doe je er een M&M of chocolate chip bovenop.
  3. Eenmaal volledig afgekoeld, beschilder je de onderkant met chocolade.
  4. Voeg een chocoladevierkant en een marshmallow toe voordat ze de oven in gaan. Pindakaas meer!

Citrus Limoen Steak

Onlangs heb ik een liefde voor steak ontdekt. Het is gewoon heel taai, zoals echt. Mijn kaak voelt zo moe, mijn maag lijkt het op te geven. Er is nog hoop, maag! !

Je kunt geen man krijgen als je niet de middelen hebt om hem te pakken, dus neem een biefstuk. Het klonk vreemd. Je werd gewoon ongemakkelijk gemaakt door mij, nietwaar? mijn geb. Maar ik ben serieus.

Nu zomer en comfortfood een beetje te warm lijken, is het tijd om een verfrissend en knapperig gerecht te zoeken.

Gelukkig zeg ik je. Deze maaltijd is verfrissend en heerlijk. Je smaakpapillen zullen er wild van worden.

Ingrediënten

  • Londense broil 1,5-1 kg
  • kopje appelciderazijn
  • 3 eetlepels kokos aminos
  • Dragon: 1 theelepel
  • Peterselie: 1 theelepel
  • Knoflookpoeder 1 theelepel
  • Uienpoeder: 1 theelepel
  • Zout: 1 theelepel
  • Zwarte peper: 1 theelepel
  • Ziploc-tas ter grootte van een gallon
  • kopje appelciderazijn
  • Kopje olijfolie (ik gebruikte een milde smaak).
  • Drie limoenen en een glas water
  • Sap: 1 sinaasappel
  • Een citroensap
  • Italiaanse kruiden: 1 theelepel
  • Zout een theelepel
  • theelepel zwarte peper

Routebeschrijving

  • Pak je Ziploc-tas, voeg je London Broil eraan toe samen met alle andere ingrediënten hieronder. Je bent niet de gek met de ingrediënten voor de citrusdressing.
  • Schud de zak, duw alle ingrediënten samen, kneed de biefstuk. KNEEM HET! Geef het wat liefde. Zet het opzij om minimaal 2 uur in de koelkast te marineren. Hoe lang heb je de jouwe gemarineerd? Freaking 48 uur mensen. Waarom? Je weet waarom? Want soms gaat het zo!
  • Nu je gemarineerd hebt, is het tijd om het vlees te koken. Grillen! !
  • Nu heb je 2 opties. #1 Als uw grill 2 branders heeft, zet er dan een op HOOG. De HOGE warmtebrander zal beide kanten dichtschroeien.
  • Het duurt slechts 1-2 minuten per kant. #2. Heb je geen grill met meerdere branders of een koekenpan met hoog vuur, bak dan je steak op een pan met wat vet. Dit duurt slechts 1-2 minuten per kant.
  • Zodra je beide kanten van de biefstuk hebt aangebraden, draai je hem om naar je medium-hittebrander en sluit je de grill. Laat deze kant ongeveer 4-5 minuten koken. Draai dan naar de andere kant
  • Terwijl de biefstuk kookt, ga je naar de keuken om je citrusdressing te maken.
  • Meng alle ingrediënten voor de dressing door elkaar en meng goed.
  • Nadat je steak gaar is, kun je ernaar kijken om te zien of hij klaar is. Als je vinger in het vlees zakt, mag het niet.
  • Als er een klein duwtje in de rug is wanneer je het vlees prikt, is het klaar! Het hangt ervan af hoe goed je je vlees lekker vindt. Ik hou van de mijne roze. Ik weet dat je om je gaf.
  • Nadat de steak gaar is, leg je hem op een bord en laat je hem minimaal een uur rusten. Dat betekent dat je het verdomme met rust laat en de sappen laat samensmelten.
  • Snijd het daarna dun met een SHARP mes en voeg het toe aan je dressing. Meng grondig. Bewaar in de koelkast voor een meer knapperige en verfrissende smaak.

Citrus Limoen Steak Recept Krediet

Cider Gepocheerde Peren

Schil je peren. Gebruik een meloenballer om een paar ballen uit de basis te halen. Dit zal de kern en zaden verwijderen terwijl het presentabel blijft.

Je moet ze allemaal in één grote pot doen. Het moet groot genoeg zijn om ten minste één kopje vloeistof per peer te bevatten.

Droge cider is vereist. Hoewel ik Strongbow Dry niet lekker vind, werkt het goed in dit recept.

Je kunt ook de kaneel, kruidnagel en nootmuskaat toevoegen.

Laat ze sudderen tot ze zacht en mooi zijn.

Als ze klaar zijn, haal je de kaneel en peren eruit. Kook de vloeistof tot hij half gekookt is. Dit recept kan de dag van tevoren worden gemaakt en koud worden geserveerd.

Serveer gekoeld op rijke honingyoghurt (we kopen alleen Mundella, zo lekker!) met de siroop erover gemotregend.

Het is eenvoudig maar heerlijk en een geweldig dessert om zonder al te veel gedoe op een etentje te serveren.

Ingrediënten

Aangepast van Food for Weight Watching

Serveert 4

  • 4 peren, geschild en klokhuis verwijderd
  • 4 kopjes ongezoete cider
  • 2 kaneelstokjes
  • 6 teentjes (of 1/2 t gemalen kruidnagel)
  • 1/4 t gemalen nootmuskaat
  • 2 el honing

Routebeschrijving

  • Combineer de cider, cider, kaneel en kruidnagel in een grote pan. Breng aan de kook op middelhoog vuur.
  • Laat de peren ongeveer 25 minuten zachtjes sudderen. Als ze niet volledig bedekt zijn, draai ze dan halverwege om.
  • Als je hele kruidnagels hebt gebruikt, verwijder dan de kruidnagel, kaneel en peren.
  • Voeg de honing toe aan de vloeistof en kook zachtjes tot deze tot een stroperige consistentie of tot de helft is verminderd.
  • Serveer yoghurt in een kom. Werk af met een peer.

Alternatieven:

  • Serveer warm met custard of ijs
  • Pocheer appels in plaats van peren.
  • Je kunt proberen in verschillende ciders te pocheren, want er zijn momenteel veel combinaties beschikbaar!