Makkelijke Kaneelbroodjes, Ook Wel Pull-aparts Genoemd

Land Of Nod Kaneelbroodjes

  • 20 bevroren deegrollen
  • 1 kopje bruine suiker
  • 1 kopje vanille instantpudding
  • 1 tot 2 theelepels kaneel
  • 1 kopje rozijnen (optioneel)
  • 1 tot 1 kop gesmolten boter

Zorg ervoor dat u de lichten uitdoet en zet de kat buiten. Strooi er bruine suiker, puddingpoeder en kaneel over. Verdeel de gesmolten boter erover. Dek de kom af met een vochtige, schone doek. Laat op kamertemperatuur staan.

Zeg welterusten en doe de lichten uit. Verwarm ’s ochtends de oven voor op 350 F. en bak 25 minuten. Laat 5 minuten staan en keer dan om op een serveerschaal.

Wie zou denken dat je zo vroeg in de ochtend zo georganiseerd zou kunnen zijn?

Ontbijt Pull-Aparts

  • 20 bevroren brooddeegbroodjes
  • 1 kopje witte suiker
  • 1/3 kopje glucosestroop
  • 6 eetlepels boter/harde margarine
  • 1 eetlepel gemalen kaneel
  • 1 kopje geschaafde amandelen
  • 1 kop gehalveerde geglazuurde kersen

Proces

  • Broodjes kunnen in tweeën worden gesneden voor kleinere hapjes.
  • Smelt boter in een kleine steelpan. Roer suiker en kaneel in een kleine kom.
  • Dip bevroren deegbroodjes in boter. Rol in het suikermengsel.
  • Plaats een ingevette Bundt-pan van 12 kopjes in 25 cm
  • Bestrooi met 1 amandel en 1 kers. Herhalen.
  • Combineer glucosestroop en resterende boter. Druppel eroverheen.
  • Dek af met de vochtige theedoek. Laat 6 tot 8 uur of een nacht staan.

Bak op 350 F gedurende 30 minuten. Laat 5 minuten afkoelen. Leg het bord erop.

Portie

Serveert 20.

Nu ben je niet slim.