Zalando Online Shop

Zalando Online Shop, nieuw gezicht

De Zalando Online Shop is nog niet zo lang actief op de Nederlandse markt, maar heeft zich in een recordtijd ontpopt tot een van de marktleiders in de online kledingshops in Nederland en de landen om ons heen. Een successtory in optima forma.

Zalando werd in 2008 opgericht door David Schneider en Robert Gentz, twee jonge Duitse zakenmannen. Zij zagen een gaatje in de markt van online kledingshops, dat door middel van een uitgekiende marketingstrategie door hen werd opgevuld. Met name de aansprekende Zalando commercials hebben hier een grote bijdrage aan geleverd.

Zalando commercial Schreeuw van Geluk

De Zalando commercials vallen bijzonder op. Beroemd is de Zalando-reclame waarin een postbode pakketjes komt afleveren op een nudistencamping. De ontvangers van de pakketjes beginnen dan hard te schreeuwen. De slogan ‘Schreeuw van Geluk‘ van Zalando was geboren.
Deze reclame heeft de prijs voor de Irritantste reclame, de Loden Leeuw, gekregen. Maar, irritant of niet: de boodschap kwam aan en Zalando had zichzelf in de markt gezet.
Barbara Franzreb, hoofd communicatie bij Zalando, zei hierover: “De vele uiteenlopende reacties betekenen dat de reclamecampagne heeft gewerkt en aandacht heeft getrokken. We weten dat met reclamecampagnes waar je meer lef toont en die origineler zijn, je verschillende reacties kan verwachten maar ook meer aandacht kan trekken.
De „Schreeuw van geluk‟ hoort nu eenmaal bij Zalando‟s marketingstrategie en is iets waar ons bedrijf bekend om staat.”

Zalando is meer dan UGGS en schoenen

Zalando begon als online schoenenwinkel, maar is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige en allround online kledingshop. In het aanbod van de Zalando Online Shop vinden we nu sportartikelen, kledingaccessoires en beauty artikelen.

Zalando heeft een neusje voor de vraag naar trendy kleding en biedt daarin een afgemeten en aantrekkelijk geprijsd aanbod.

Tel daar bij op dat de Zalando Online Shop klantenservice uitstekend is, de leveringsvoorwaarden helder zijn en de levering gratis is. Deze combi van een aantrekkelijke online shop met een gevarieerd en gunstig geprijsd assortiment maakt dat het grote publiek graag naar de Zalando Online Shop gaat.

Zalando Online Shop gegevens

  • Klantenservice: telefoon 800 020 11 38
  • Verzendkosten: Gratis
  • Retourzending: Gratis retour zenden (binnen 100 dagen)
  • Betaalwijze: iDeal, PayPal, Creditcard, Vooruitbetaling, Acceptgiro
  • Adres Zalando: Postbus 20599, 1001 NN Amsterdam

Schrijf een review of reactie


Submit your review
* Verplicht veld

Aanbevolen: Zalando webshop

Nov 13, 2013 by Sandra de V.

Het bestelproces op de Zalando website ging zoals verwacht er stond op de site dat ik de UGGs binnen 3 tot 5 werkdagen zou krijgen na 4 werkdagen waren de UGGs binnen, de maat die ik had besteld (maat 40) was ook goed ik ben blij dat het bestelproces goed is gegaan. voor de rest had ik daargeen vragen meer over.
De UGGs bevallen me heel goed ik heb de UGGs nu al een week en ze zitten heel lekker, zijn lekker warm en nog heel belangrijk ze zijn natuurlijk echt. Ik ben dus heel tevreden over de uggs.
Ik zou de UGGs graag aan anderen mensen aanbevelen omdat het gaat op deze site goed en de UGGs zijn echt en ze zijn niet al te duur en ze zitten perfect.
Ik zou de Zalando site dan ook aanbevelen.


Bestelproces is goed

Nov 03, 2013 by Esther

Ik vond het bestelproces best goed het was ook gratis verzending en retour. Het was alleen twee dagen te laat maar dat was niet zo erg. Maar toen ze aan kwamen bleken ze te klein dus moest ik ze terug zenden ik wist nog niet zeker of het gratis retour was maar toen ik terug keek bij het product stond het er duidelijk bij.
Ik vind uggs wel goed en lekker lopen maar ik zou het je wel aan raden om een bescherm zool te nemen want het blijkt dat uggs best wel slecht zijn voor je voeten als je goed kijkt zie dat je op een gegeven moment ook schuin gaat lopen. Ik zou ook uitkijken als je ergens loopt en het is er glad dat je niet uit glijd want de zolen van de uggs zijn erg glad.
Ik zal ze wel aanbevelen aan anderen maar als geen last van je enkels wil en je neemt een schoenzool moet je er wel rekening mee houden dat je meer geld kwijt bent. Ook omdat de uggs niet water dicht zijn en ze niet goed tegen water kunnen zal ik een speciale spray kopen om ze langer te kunnen schoon houden.
Ik zou de website aan de ene kant wel aanbevelen aan vrienden en familie maar aan de andere kant ook weer niet. Ik vind de uggs namenlijk best wel duur maar uggs zijn gewoon duur van hun zelf. Maar als je de uggs zel nodig hebt zou ik het niet doen want bij mij kwamen ze ook te laat aan.
Ik denk dat ik Zalando 3 sterren zou geven omdat de dingen te laat aankomen maar ik denk dat zalando vederest wel gewoon een goede site is. Alles staat er ook gewoon duidelijk in op geschreven.


Nov 02, 2013 by Mandy

Ik heb mijn Uggs op www.Zalando.nl besteld.
Ik ben erg tevreden over het bestelproces; de Uggs kwamen op tijd aan (2-4 werkdagen) De bestelling verliep erg gemakkelijk, ik hoefde alleen mijn schoenmaat invullen en vervolgens op de knop ‘bestel nu’ te drukken.
Uggs zijn goede kwaliteit schoenen dus het maakt niet uit of je ze op de officiële site besteld, of op die van Zalando. Helaas zijn de Uggs van Zalando even duur als die van de officiële site omdat het een echt merk is.
Ik zou Uggs zeker aanraden aan andere mensen, het zijn warme schoenen voor in de winter. Een nadeel is, is dat ze niet goed tegen regen en sneeuw kunnen, je moet daarvoor nog een speciale spray kopen tegen bescherming. hierdoor worden de schoenen nog duurder.
Wat vanzelfsprekend is, is dat de kinder Uggs goedkoper zijn dan de volwassen Uggs. Maar de prijs van de baby Uggs loopt hoog op rond de 80 euro. Dat vind ik wel erg duur. Ik zou het kleine baby’s dus afraden.
Ik geef de Zalando site een sterrenwaarden van 4 . Omdat het een keurige en actieve site is met de nieuwste dingen.


Zalando is een goede webshop

Oct 13, 2012 by Josine

Wat hier staat, kan ik onderschrijven. Zalando is een goede webshop. Ik heb er nu al een aantal keren schoenen en andere kleding besteld, en het was altijd snel geleverd en nooit was er iets dat niet klopte of ontbrak. Daar kunnen andere webshops, zoals Wehkamp, nog een voorbeeld aan nemen.


UGGs-Online-Kopen.nl 06-12436916 Postbus 64818 Den Haag ZH, 2506 Netherlands 4.5 5.0 4 4 Het bestelproces op de Zalando website ging zoals verwacht er stond op de site dat ik de UGGs binnen 3 tot 5 werkdagen zou krijgen na 4 werkdagen waren de UGGs binnen, de maat die