UGGs Outlet Rotterdam

UGGs Outlet Rotterdam – een terugblik

UGGs Outlet Rotterdam, het is nu alweer een paar jaar geleden: de totnogtoe eerste en enige UGGs Outlet in Nederland, in Rotterdam, aan de Coolsingel.

UGGs Outlet Rotterdam

De UGGs Outlet Rotterdam was een (tijdelijk) initiatief in 2010 van schoenenmagnaat Van den Assem, in het kader van het 100-jarig bestaan van Van den Assem.
De UGGs Outlet, ondergebracht in het monumentale oude Postkantoor aan de Coolsingel in Rotterdam, was een doorslaand succes.
Er waren vaak ellenlange rijen en het duurde soms uren voordat je naar binnen kon.  Om een chaos te voorkomen, mochten maar 150 mensen tegelijkertijd naar binnen. De sfeervolle ambiance en achtergrondmuziek van een live-DJ maakten de UGGs Outlet Rotterdam tot een onvergetelijke happening voor allen die er bij waren.
De opening van de UGG Outlet Rotterdam was op 26 november 2010 en de UGG Outlet ging weer dicht op 31 december 2010.
Velen kijken met weemoed terug aan vorig jaar, want de UGG Outlet Rotterdam was een unieke gelegenheid om met flinke korting, van 20% tot wel 50%, mooie en echte UGGs te kopen.

UGGs Outlet Rotterdam – Uniek en eenmalig?

Waarom was dit zo uniek? UGGs worden normaal zelden of nooit onder de advies verkoopprijs verkocht. Dit is een strikte richtlijn die door het UGG concern wordt opgelegd.

UGGs Outlet in Nederland ?

Zal er ooit een nieuwe UGGs Outlet in Nederland worden geopend? De tijd zal het leren. Indien dit het geval is, lees je het in ieder geval als eerste op UGGs-Online-Kopen.nl

Was jij ook in de UGG Outlet Rotterdam?

Was jij ook een van de gelukkigen die in de UGGs Outlet Rotterdam was? Wat heb je toen gekocht? Schrijf hieronder jouw ervaringen!
Hoe lang heb jij moeten wachten buiten? En heb je uiteindelijk de UGGs kunnen vinden waar je naar op zoek was?

De UGGs Outlet Rotterdam riep een heleboel verschillende reacties op. Van heel enthousiast tot heel negatief.
Wat vond jij? Laat even weten wat jouw ervaring was.

Schrijf een review of reactie


Submit your review
* Verplicht veld

Nep of echt?

Dec 10, 2013 by Medea

Op deze site verwijzen ze naar de ugg outlett in rotterdam, is dit te vertrouwen?

http://www.goedkopeuggoutlet.nl/

Response: Hallo Medea, ik heb even gekeken op die website. Voor deze prijzen kun je geen echte UGGs verwachten... Het zijn dus neppers en of je ze ooit zult ontvangen, durf ik niet te zeggen.


Rotterdam UGGs Online?

Oct 17, 2012 by Mizzy

Ik vroeg me af of de website nog wel te bestellen valt van rotterdam uggs online

Response: Hoi Mizzy,
Welke website bedoel je precies? Als je voor echte UGG Australia boots wilt gaan, zou ik sowieso niet op zo\'n soort site mijn UGGs bestellen...


UGG Outlet België

Mar 08, 2012 by Marianne

Nou, vergeet die Outlet in Belgie maar, hoor. Ben er geweest en ze hadden bijna geen nieuwe modellen en korting gaven ze niet. Dus dat ritje naar België kun je je beter besparen en dan gewoon online bij de echte webshops die je hier op de site ziet met flinke korting je UGGs kopen! Echt veel beter en goedkoper! Wel eerst wel goed alle UGG sales vergelijken, natuurlijk. 😉


UGG Outlet Maasmechelen?

Mar 05, 2012 by Jeanne

Hoi, mooi site is dit, maar de UGG Outlet in Rotterdam is er helaas niet meer. Heeft er misschien iemand ervaring met de UGG Outlet Maasmechelen Village in België? Want daar zit blijkbaar ook een UGG Outlet.


UGG Outlet Rotterdam was top!

Feb 23, 2012 by Britney

Ik vond de UGG Outlet Rotterdam helemaal top. Zoveel mooie schoenen en boots van het merk waar ik zo gek op ben. Het liefste had ik alles gekocht, maar ja he...


Korting? Haha..!

Feb 03, 2012 by Astrid

Nou, na al dat wachten viel het aanbod en de korting behoorlijk tegen, hoor... Als je nu kijkt naar de sales die lopen, daar krijg je minstens zoveel korting, en je hebt nog meer keuze ook! Kijk maar naar de webshops met sales hier op deze website, dan ben je nog goedkoper uit. Ik heb spijt dat ik vorig jaar al die uren in de rij heb gestaan...


UGGs-Online-Kopen.nl 06-12436916 Postbus 64818 Den Haag ZH, 2506 Netherlands 3.3 5.0 6 6 Op deze site verwijzen ze naar de ugg outlett in rotterdam, is dit te vertrouwen?http://www.goedkopeuggoutlet.nl/