UGGs Nieuwe Collectie

UGGs Nieuwe Collectie Zomer 2016

De UGGs nieuwe collectie Zomer 2016 bevat behalve de bekende en succesvolle UGG Australia modellen, een aantal nieuwe UGGs.
Meest opvallende aspect: de nieuwe UGG Australia modellen zijn kleurrijk! De tinten zitten allemaal in de Neon-hoek, het ziet er heel opvallend en leuk uit. Zelfs de modellen die we al zo lang kennen, krijgen door de nieuwe kleuren een heel nieuwe ‘look’.

UGGs Collectie Zomer 2016

nieuwe uggs collectie zomer 2014 neon afbeelding

Oudere aankondigingen van de UGG Nieuwe Collecties:

UGGs Collectie Zomer 2016

Op de laatste UGG Australia Fashionshow zagen we het al:  sneakers, wedges, platte, hoge sandalen en felgekleurde espadrilles en mocassins voor de dames en sneakers, slippers en moccasins voor heren.

UGG collectie lente 2013

UGG mocassins, UGG Marrah

De UGG Marrah is nieuw in de UGG Australia Collectie. Het zijn mooie, kleurrijke UGG mocassins, die het heel goed doen onder een skinny jeans,  of met een panty onder een leuk kort rokje. Of wat dacht je van een combi met een vale skinny jeans of katoenen of zijden broek en een leuk topje? Combinatiemogelijkheden te over.
De nieuwe UGG Australia mocassins, de UGG Marrah,  zijn verkrijgbaar in de kleuren Raspberry Sorbet, Black en Mint Tea. Laat de lente en de zomer nu maar komen!
Wat is er verder voor nieuws onder de zon qua UGG Collectie Lente – Zomer 2013?
Er zijn een aantal nieuwe modellen, zoals gezegd de mooie kleurrijke UGG mocassins en zoals gebruikelijk, een aantal UGG classics in nieuwe, verrassende uitvoeringen en kleuren. Leuke nieuwe hebbedingen: de Bailey Charms. Dit zijn leuke, gekleurde kwastjes, die je aan de buttons van je UGGs kunt hangen. Benieuwd? Bekijk dan maar eens de UGG Bailey Charms video.

Bailey Charms video

UGG Australia Collectie Zomer 2013, opvallend kleurrijk

Wij vinden dat er een aantal UGG modellen uitspringen in de UGG Zomercollectie 2013 en deze presenteren we graag even.

  • UGG Lucianna (nieuwe kleuren)
  • UGG Indah
  • UGG Kennaria Snake

UGG Lucianna

Het was vorig jaar al een van onze favorieten, de UGG Lucianna. Hij zat heerlijk en je liep er heel gemakkelijk op. De UGG Lucianna is dus niet nieuw in de UGG Collectie Zomer 2013, maar wel in een aantal nieuwe kleuren verkrijgbaar. Onder ons: Wij gooien de Lucianna’s van vorig jaar gewoon nog in de strijd komende zomer…

Er zijn momenteel geen UGG Lucianna aanbiedingen.

UGG Indah

Bewaren

Schrijf een review of reactie


Submit your review
* Verplicht veld

Mijn favoriet is de Lucianna

Jun 19, 2013 by Tanja

Mijn favoriete UGG model was en is nog steeds de Lucianna! Vooral die nieuwe felle kleurtjes vind ik mooi.


Apr 29, 2012 by Angela

Wow, ik krijg zin in de zomer met al deze mooie nieuwe UGG modellen. Ik ben het trouwens helemaal eens met de redactie hier. Die Lucianna sandaal is een toppertje! En ik ga hem NU bestellen! 🙂


Echt prachtig

Apr 03, 2012 by Evelien

Wow, dit ziet er goed uit! Ik zou bijna een UGG fan worden! Al kanik dat bijna niet meer maken nadat ik ze altijd zo heb weggehoond. Maar ik moet zeggen: dit ziet er echt bijzonder goed uit. Misschien ga ik zodra het lekker weer wordt wel stiekem van die leuke sandalen bestellen! 🙂


UGGs-Online-Kopen.nl 06-12436916 Postbus 64818 Den Haag ZH, 2506 Netherlands 5.0 5.0 3 3 Mijn favoriete UGG model was en is nog steeds de Lucianna! Vooral die nieuwe felle kleurtjes vind ik mooi.