UGG FAQs

UGG FAQs – Vragen over UGGs

UGG FAQs : Er komen veel vragen over UGGs bij ons binnen. UGG FAQ nummer 1: Hoe weet ik zeker dat de UGGs die ik koop of wil kopen wel echt zijn? Hoe onderhoud ik mijn UGGs? Hoe krijg ik vlekken uit mijn UGGs?
De UGG Club is continu bezig om de meest gestelde vragen over UGGs te verzamelen en wij zullen deze UGG FAQs op deze pagina publiceren en up-to-date houden.

Nieuw: UGG Club Marktplaats

Er is een nieuwe rubriek op deze site, namelijk de UGG Marktplaats. Hier kun je UGGs te koop aanbieden en naar UGGs vragen. Dit is ook de plek om te vragen of iemand nog UGG knopen of buttons in de goede kleur voor jou over heeft.

UGG FAQs 1 – Hoe weet ik zeker dat de UGGs die ik wil kopen echt zijn?

De beste manier om er zeker van te zijn dat je de enige echte UGGs koopt, is om jouw UGGs te bestellen bij een aangesloten Officiële UGG dealer of  Authorized UGG dealer

Neem alsjeblieft van ons aan: vertrouw niet zomaar andere leveranciers, want er is een enorm aanbod van zogenaamde ‘neppe’ UGGs. Bij twijfel: neem even contact met ons op.

UGG FAQs 2 – Ik zag een hele goedkope UGG aanbieding. Kan dat wel kloppen?

De UGG Club krijgt regelmatig vragen over het veilig goedkoop online kopen van UGGs. Onze tip: Let goed op de prijs en vergelijk deze goed!

Is de prijs van deze ‘goedkope UGG aanbieding’ veel lager dan normaal? Dan kun je er zo goed als zeker van zijn, dat het hier niet gaat om echte UGGs.
Originele UGGs koop je veilig en voordelig online via de officiële, aangesloten dealers.
Alleen dan kun je er zeker van zijn dat je echte UGGs koopt. Bij voorkeur bij een erkende, authorized UGG dealer dus!

UGG FAQs 3 – Help! Ik heb vlekken op mijn UGGs. Hoe kan ik die het beste schoonmaken?

Heb je met je UGGs door de regen gelopen en je UGGs niet eerst goed tegen vocht behandeld? (dat moet je wel af en toe bijhouden) Dan loop je het risico, dat er vocht in je UGGs trekt en er vlekken zichtbaar worden als je UGGs zijn opgedroogd. Je kunt dit voorkomen door een UGGs onderhoudsset te bestellen en deze reinigings- en voedingsproducten regelmatig te gebruiken. Dit betekent het behoud van je mooie UGGs!

Heb je ondanks alles toch vlekken in je UGGs gekregen? Je kunt op de volgende manier proberen om de vlekken of verkleuring uit te UGGs te krijgen.
Belangrijk om te weten is dat UGGs gemaakt worden van schapenvacht. Dit is een sterk natuurproduct, maar het moet wel goed worden onderhouden. Je kunt je UGGs weer schoon krijgen met babyshampoo of met groene zeep.
Je kunt hiervoor goed een Zwitsal product gebruiken, want dat is PH-neutraal. Goed voor de babyhuid én voor jouw UGGs.

1. Vul je UGGs eerst even op met papier: kranten of keukenrol, daarmee voorkom je dat je UGGs nat worden van binnen.
2. Vul een emmer met een beetje lauwwarm sop en was je UGGs heel voorzichtig, met minimaal gebruik van water en sop, en spoel je UGGs daarna af met koud water.
3. Laat je UGGs heel goed drogen, maar zet ze niet in de buurt van verwarming of kachel, en absoluut niet in de zon.
4. Spuit je UGGs (pas als ze goed droog zijn !) in met een speciale onderhoudsspray, bij voorkeur de spray van de UGG-onderhoudsset. Dat maakt je UGGs weer vuil- en waterafstotend.

Deze video laat je precies zien hoe het moet.

UGG FAQs 4 – Knopen of buttons verloren van je UGGs ?

UGGs zijn van uitzonderlijk goede kwaliteit zijn en UGG knopen en UGG buttons zitten er stevig aan vastgemaakt.
Toch kan het gebeuren dat je eens een knoop of button kwijtraakt.
UGG knopen en buttons zijn helaas niet los verkrijgbaar. Wat je kunt doen, is contact opnemen met de winkel waar je jouw UGGs hebt gekocht. Hopelijk kunnen zij je verder helpen. Tip: bewaar daarvoor goed alle bonnetjes die je bij aankoop krijgt!

Heb je ook een vraag over jouw UGGs en een aanvulling op de UGG FAQs?
Stuur de UGG Club dan een e-mail!

Schrijf een review of reactie


Submit your review
* Verplicht veld

mijn uggs krullen om

Sep 05, 2013 by Samantha

hoihoi,

ik heb vandaag mijn 2e hands uggs binnen gekregen, de bailey buttons beige, maar ze zijn omgekruld, hoe krijg ik ze weer rechtop staand?


Apr 12, 2013 by Claudia

Hallo,
Ik heb een vraagje mijn zwarte uggs is lichter geworden bij de naad boven bij me voet. Hoe krijg ik dat weer zwart?

Response: Hoi Claudia, ik zou het voorzichtig met wat leerverf proberen. Neem je UGGs mee naar de schoenmaker en laat je even adviseren of je beter zwart of heel donkergrijs kunt nemen. Veel succes!
Laura


Echte UGGs kopen

Feb 29, 2012 by Shirley

Ik vind het super om deze tips en winkels te lezen waar je dus echte UGGs kan kopen want er zijn zoveel neppe UGGs in de verkoop, daar word je dus niet goed van he. Als ik UGGs koop wil ik dus wel even zeker weten dat ik echte koop, want anders ben je dubbel zo duur uit en gefrustreerd.


Bedankt voor de schoonmaak tips

Feb 21, 2012 by Sandra

Hoi, heel erg bedankt voor de schoonmaak tips. Dankzij jullie info is het mij gelukt om de pekel en modder vlekken uit mijn UGGs te krijgen.


UGGs-Online-Kopen.nl 06-12436916 Postbus 64818 Den Haag ZH, 2506 Netherlands 5.0 5.0 4 4 hoihoi,ik heb vandaag mijn 2e hands uggs binnen gekregen, de bailey buttons beige, maar ze zijn omgekruld, hoe krijg ik ze weer rechtop staand?