UGG Bailey Button Triplet

UGG Bailey Button Triplet kopen

UGG Bailey Button Triplet kopen? De UGG Bailey Button Triplet is een van de meest geliefde boots uit de UGG Australia collectie. De UGG Bailey Button Triplet is al een aantal jaren zeer geliefd bij het UGG kopend publiek. Met name de meisjes en vrouwen die net iets anders willen dragen dan de standaard UGG Australia boots.
Waarom is de UGG Bailey Button Triplet zo populair en hoe komt het dat deze laars een van de meest populaire UGGs is? Met name de fraaie afwerking en de 3 buttons op de Triplet geven deze laars een elegant uiterlijk. De Bailey Button Triplet is al een aantal jaren een erg goed verkopende UGG boot en zolang deze laars in de UGG Australia collectie zal zijn opgenomen, zal dit ook wel zo blijven.

UGG Bailey Button Triplet

Kwaliteit: Dubbelzijdig twin-faced schapenvacht

De UGG Bailey Button Triplet is, net als de UGG Bailey Button, uitgevoerd in fraai dubbelzijdig (twin-faced) schapenvacht en is, zoals gebruikelijk, te herkennen aan het label met het bekende UGG-logo.
Een Kledingtip: De UGG Bailey Button Triplet doet het heel goed onder een kort rokje met kousen, of in combinatie met een dikke panty of gedragen onder een skinny jeans.

UGG Bailey Button Triplet – Degelijke afwerking en uitvoering

De afwerking van de Bailey Button Triplet is, zoals we van UGG Australia gewend zijn, bijzonder degelijk: een comfortabele schuimen binnenzool, bekleed met origineel schapenvacht. De loopzool is voorgevormd, het is de bekende EVA-loopzool, die zowel licht van gewicht als flexibel is. Het betekent genieten van elke stap die je doet met je UGGs!
Als je eenmaal echte UGGs aan je voeten gehad, dan wil je geen andere boots meer dragen. Dit is de verklaring waarom zoveel meisjes en vrouwen steeds weer nieuwe en verschillende modellen UGGs aanschaffen.
UGGs zijn lekker warm, stijl-icoon en bijzonder comfortabel!

UGG Bailey Button Triplet trend

Er is een duidelijke trend aan te wijzen bij de UGG Bailey Button Triplet modellen, namelijk een tendens om steeds meer lichtgekleurde modellen UGGs te dragen. Er is de laatste tijd met name heel veel vraag naar de beige en zandkleurige UGG Australia modellen.
Het is natuurlijk erg besmettelijk en je ziet er alles op, maar de lichte UGG Bailey Button Triplets zijn echt schitterend!

UGG Bailey Button Triplet

Merk: UGG Australia
Model: Bailey Button Triplet
Uitvoering: Met vacht gevoerde laars met rubberen zool.

Soort laars : Enkel laars
Materiaal : Suède
Zool : Rubber
Binnenzool : Vacht
Schachthoogte : 27 cm

De UGG Bailey Button Triplet is verkrijgbaar in de volgende kleuren:
Zwart, Grijs, Roze, Bruin, Cognac, Beige.

UGG Bailey Button Triplet Kopen

Bekijk het complete aanbod van UGG Bailey Button Triplet modellen in de sale in Nederland.
Waar kun je vandaag de goedkoopste UGG Bailey Button Triplet kopen in alle officiële UGG Australia online shops?

Er zijn momenteel geen UGG Bailey Button Triplet aanbiedingen.

Schrijf een review of reactie


Submit your review
* Verplicht veld